Η Xiaomi προσφέρει μια ποικιλία αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα, προσφέρουν λύσεις για τη φόρτιση, την ακρόαση μουσικής και την προστασία του κινητού καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών. Ανακαλύψτε τα στο Vani’s Gadget Way Store.

Showing all 4 results

Προβολή:

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Μαύρα

26.90

Xiaomi Basic 2. Απίστευτα απλό στη χρήση, το Mi True Wireless Earbuds είναι έτοιμο μόλις τα βγάλετε από τη θήκη φόρτισης. Απλά τοποθετήστε τα στα αυτιά σας και μια νέα ηχητική εμπειρία σας περιμένει. Με ελεύθερη και απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ μονού και διπλού ακουστικού. Αφότου γίνει η εγκατάσταση, τα ακουστικά θα συνδεθούν αυτόματα στη συσκευή σας αμέσως μόλις τα βγάλετε από τη θήκη τους (αυτόματο pairing). Μάλιστα, όταν χρησιμοποιείτε το ένα μόνο ακουστικό, η σύνδεση της συσκευής θα αλλάξει αυτόματα (SingleEar Mode), χωρίς να χρειάζεται ξανά pairing.

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Μαύρα

32.90

Τα Redmi Buds 4 Lite είναι συμβατά με σχεδόν όλες τις συσκευές που διαθέτουν Bluetooth 5.3, ενώ επίσης υποστηρίζουν λειτουργίες όπως η αυτόματη σύνδεση και αποσύνδεση, καθώς και η εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών μουσικής και κλήσεων με ένα απλό άγγιγμα.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών