Οι βάσεις κινητών και tablet για αυτοκίνητο από το κατάστημα Vani’s Gadget Way προσφέρουν λειτουργικές λύσεις για την άνετη χρήση των συσκευών σας εντός του αυτοκινήτου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις διαθέσιμες βάσεις:

  1. Βάσεις Κινητών για Παρμπρίζ: Έξυπνη και λειτουργική στήριξη αυτοκινήτου (παρμπρίζ) με βεντούζα για smartphone, GPS και άλλες συσκευές. Ιδανική για τοποθέτηση στο τζάμι του αυτοκινήτου σας.
  2. Βάσεις Tablet για Πίσω Κάθισμα: Στερεώστε το tablet σας στο πίσω κάθισμα για να διασκεδάσετε τους επιβάτες σας κατά τη διάρκεια των μακρινών ταξιδιών

Showing all 9 results

Προβολή:

Carsun Βάση Κινητού Αυτοκινήτου με Μαγνήτη C1222-3

5.90

Carsun βάση κινητού αυτοκινήτου. Η βάση τοποθετείτε στον αεραγωγό στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Η στήριξη του smartphone με την βάση γίνεται με μαγνήτη τον οποίο κολλάτε στο κινητό ή στη θήκη.

Joyroom Βάση Κινητού Αυτοκινήτου με Ρυθμιζόμενα Άγκιστρα

6.20

Joyroom Βάση Κινητού Αυτοκινήτου JR-OK1 με Ρυθμιζόμενα Άγκιστρα. Με ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή, η βάση αυτοκινήτου διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της και το υψηλό επίπεδο συγκράτησης που προσφέρει στη συσκευή σας. Τα πτερύγια που ασφαλίζεται το smartphone είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, και αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Στερεώνεται εύκολα σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου.

XO Βάση Κινητού Αυτοκινήτου με Ρυθμιζόμενα Άγκιστρα Μαύρη

9.90

Το C117 Center console, είναι βάση τηλεφώνου για το αυτοκίνητο που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στο κέντρο του αυτοκινήτου ή σε άλλες λείες επιφάνειες, όπως ο πίνακας οργάνων ή ο πίνακας ελέγχου του αυτοκινήτου, χωρίς να αφήνει λεκέδες.
Επίσης, διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα ελατηρίων που σφίγγει σταθερά το τηλέφωνο, για να αποτρέπει την πτώση του κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
Μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορες γωνίες για να παρέχει βέλτιστη ορατότητα κατά την οδήγηση. Είναι επίσης εύκολο να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο χωρίς να αφήνει ίχνη.

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Dash Holder με Μαγνήτη

5.00

Η Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Universal Dash Holder No Brand S-022 με μαγνήτη σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο smartphone κατά την οδήγηση. Απλά τοποθετόντας την στο παρμπρίζ μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε γωνία θέασης, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την άριστη ορατότητα. Το universal μαγνητικό κλίπ του ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα smartphones.
Θα το βρείτε στο κατάστημα μας Vani’s Gadget Way Store.

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου moXom MX-VS04 με βεντούζα

12.50

Βάση κινητού Αυτοκινήτου moXom MX-VS04 με βεντούζα. Έξυπνη και λειτουργική στήριξης αυτοκινήτου (παρμπρίζ) με βεντούζα για smartphone, gps, για τοποθέτηση στο τζάμι του αυτοκινήτου μόνο στο Vani’s gadget way store.

Βάση Κινητού αυτοκινήτου μαγνητική μαύρη JOYROOM

8.20

Βάση Κινητού αυτοκινήτου μαγνητική μαύρη JOYROOM
Η JOYROOM Βάση smartphone με στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρήση. Η ισχυρή μαγνητική δύναμη της βάσης κρατάει το smartphone σταθερό και ασφαλές χωρίς να επηρεάζει το σήμα της συσκευής ενώ η δέσμευση και αποδέσμευση της γίνεται εύκολα με το ένα χέρι. Διαθέτει 2 μεταλλικές πλάκες που τοποθετούνται στην συσκευή για να την μαγνητίζει και να την συγκρατεί στην βάση.

Βάση κινητού για αυτοκίνητο μαγνητική μαύρη JOYROOM

9.20

Βάση κινητού JOYROOM με στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου της Joyroom. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρήση. Η ισχυρή μαγνητική δύναμη της βάσης κρατάει το smartphone σταθερό και ασφαλές χωρίς να επηρεάζει το σήμα της συσκευής ενώ η δέσμευση και αποδέσμευση της γίνεται εύκολα με το ένα χέρι. Διαθέτει 2 μεταλλικές πλάκες που τοποθετούνται στην συσκευή για να την μαγνητίζει και να την συγκρατεί στην βάση.

Βάση Κινητού για αυτοκίνητο μαγνητική μαύρη JOYROOM

9.90

Βάση Κινητού για αυτοκίνητο με στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου της Joyroom. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρήση. Η ισχυρή μαγνητική δύναμη της βάσης κρατάει το smartphone σταθερό και ασφαλές χωρίς να επηρεάζει το σήμα της συσκευής ενώ η δέσμευση και αποδέσμευση της γίνεται εύκολα με το ένα χέρι. Διαθέτει 2 μεταλλικές πλάκες που τοποθετούνται στην συσκευή για να την μαγνητίζει και να την συγκρατεί στην βάση.

Βάση Στήριξης Κινητού – Tablet Για Προσκέφαλα Αυτοκινήτου

15.00

Η βάση στήριξης κινητού – tablet είναι μια εξαιρετική λύση για όποιον κάθετε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου,
καθώς προσαρμόζεται στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων στο κέντρο.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε μια βιντεοκλήση / τηλεδιάσκεψη η για να κρατάτε τα παιδία σας απασχολημένα σε ένα ταξίδι βλέποντας τα αγαπημένα τους βίντεο.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών