Στο Κατάστημα μας θα βρείτε USB Stick. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χωρητικότητα πιο usb stick σας εξυπηρετεί για να μεταφέρετε τα αρχεία, της φωτογραφίες ή την αγαπημένη σας μουσική.

Showing all 14 results

Προβολή:

IMATION Iron 64GB USB 2.0 Flash Drive Γκρι

8.90

To Usb stick από την Imation διαθέτει εύχρηστη ανασυρόμενη υποδοχή USB. Τεχνολογία Plug and Play. Απλή και minimal σχεδίαση.

Imation OD33 64GB USB 2.0 Stick Μαύρο

6.90

Το USB 2.0 flash drive OD33 της Imation σας επιτρέπει να αποθηκεύετε εικόνες, βίντεο, MP3 και αλλά σημαντικά αρχεία. Θα το βρείτε στο κατάστημα μας Vani’s Gadget Way Store.

Netac U197 32GB USB 2.0 Stick Μαύρο

4.90

Κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά και με κομψό design, τα USB flash drive της Netac προσφέρουν αξιόπιστη και απροβλημάτιστη λειτουργία.
Με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαφορετικές επιλογές χωρητικότητας, σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε εικόνες, βίντεο, MP3 και αλλά σημαντικά αρχεία.

Silicon Power Mobile C31 64GB USB 3.1 Stick USB-A & USB-C

21.90

OTG Dual interface Type-A (USB 3.1 Gen 1)/ Type-C μονάδα flash για εύκολη μετάδοση δεδομένων μεταξύ συσκευών θύρας Type-A και Type-C. Άμεση επέκταση αποθήκευσης έως και 128 GB για φορητές συσκευές γενιάς Type-C. Περιστρεφόμενο καπάκι 360° για ευέλικτη προστασία και χωρίς απώλεια καπακιού. Μεταλλικό περίβλημα και σχέδιο με διαμάντι για αριστοκρατική και μοντέρνα εμφάνιση. Μικρό και συμπαγές. Προστατεύεται από νερό, κραδασμούς και σκόνη μέσω της τεχνολογίας COB. Απελευθερώστε το λογισμικό SP Widget (για υπολογιστή) και την εφαρμογή SP File Explorer (για κινητές συσκευές Type-C και Android) για αποτελεσματική διαχείριση αρχείων. Recuva File Recovery για ανάκτηση δεδομένων διαγραμμένων αρχείων.

SILICON POWER USB Flash Drive Jewel 80 32GB USB 3.1 Titanium

11.20

Το SP Widget, το αποκλειστικό λογισμικό δωρεάν λήψης, παρέχει ισχυρές λειτουργίες όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων, κρυπτογράφηση AES 256-bit και αποθήκευση στο cloud για αποτελεσματική διαχείριση δεδομένων.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών