Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας επιλέγοντας να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή

Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή καταβάλλεις το χρηματικό ποσό στον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών (ισχύει μόνο για εντός Ελλάδος). Η χρέωση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€. Για παραγγελίες άνω των 50€, η χρέωση της αντικαταβολής και των μεταφορικών είναι δωρεάν.

Paypal

Θα πρέπει να έχετε ήδη λογαριασμό PayPal για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal ως μέθοδο πληρωμής.  Μάθετε περισσότερα σχετικά με το PayPal, όπως πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, στη διεύθυνση PayPal.com.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Καταθέτεις το χρηματικό ποσό στον παρακάτω διαθέσιμο λογαριασμό εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποίησες την παραγγελία. Απαραίτητο είναι στο καταθετήριο της τράπεζας να αναγράψεις ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σου καθώς και τον κωδικό παραγγελίας:

Όνομα ΛογαριασμούΑριθμός λογαριασμούΌνομα ΤράπεζαςIBAN
ΒΑΝΙΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ880002002015577Alpha BankGR1601408800880002002015577
ΒΑΝΙΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ37600712188Εθνική ΤράπεζαGR9001103760000037600712188

Αφού κάνεις την κατάθεση θα χρειαστεί να στείλεις το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο info@vanisgadgetway.gr.

  1. Oι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω τραπέζης αποστέλλονται μετά την πληρωμή τους μετά την απαραίτητη έγκριση από το Λογιστήριο
  2. Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα (εκτός τράπεζας Alpha Bank), τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners και Maestro. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).

H ιστοσελίδα www.madfactory.gr  χρησιμοποιεί το σύστημα της Τράπεζας Alpha Bank για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας. Mε αυτόν τον τρόπο καμία από τις πληροφορίες που αφορούν σε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες των πελατών δεν καταγράφονται στην βάση δεδομένων του site.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών