Τα αξεσουάρ τηλεφωνίας της Toshiba προσφέρουν πρακτικές λύσεις για τις ανάγκες σας. Αυτά τα αξεσουάρ σας βοηθούν να βελτιώσετε την λειτουργικότητα και την απόδοση του τηλεφώνου σας. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας από το Vani’s Gadget Way Store.

Showing all 3 results

Προβολή:

Toshiba Audio Active Series bluetooth Earphone Ακουστικά

19.90

Toshiba Audio Active Series bluetooth Earphone
Σύνδεση Bluetooth με 3 ώρες χρόνο ομιλίας
Συνδέστε ταυτόχρονα δύο συσκευές μαζί
Ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου με ενσωματωμένο μικρόφωνο για αποδοχή, απόρριψη και τερματισμό κλήσεων
Στοιχεία πλοήγησης τραγουδιών: αναπαραγωγή, παύση, επόμενο κομμάτι, προηγούμενο κομμάτι
Ενσωματωμένος έλεγχος έντασης ήχου
Άνετο σχεδιασμό στο αυτί για ώρες απόλαυσης
Απόκριση συχνότητας: 20Hz έως 20kHz
Συμπεριλαμβάνονται τα μικρά μεσαία και μεγάλα ακουστικά

Toshiba RZE-BT31E In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά

18.90
Τώρα μπορείτε να πάρετε τη μουσική σας παντού και ακόμα μετά από μια ολόκληρη μέρα δεν θα αισθανθείτε ότι χρησιμοποιείτε ακουστικά. Έχουμε χρησιμοποιήσει τελευταίας τεχνολογίας, συμπαγή και εξαιρετικά ελαφρύ σχεδιασμό. Με μόλις 11 γραμμάρια, προσφέρει εύκολη χρήση μαζί με τον υψηλής ποιότητας ήχο.
Χρησιμοποιήσαμε καινοτόμες τεχνολογίες για να αναπτύξουμε αυτό το μοντέλο που προσφέρει εκπληκτική ποιότητα ήχου. Με ενσωματωμένο μικρόφωνο ανοιχτής ακρόασης, αυτό το μοντέλο σας προσφέρει ισχυρή και κρυστάλλινη εμπειρία ήχου με μείωση θορύβου. Ελάτε και δοκιμάστε στερεοφωνικό ήχο με υψηλές στάθμες ισχύος και καθαρά χαμηλά επίπεδα.
Είναι εργονομικά κατασκευασμένο ώστε να εφάπτεται στα αυτιά σας, προσφέροντας ισχυρή απόδοση με άνεση κατά τη διάρκεια όλων των δραστηριοτήτων σας. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο και ανθεκτικό υλικό για μακροχρόνια χρήση.
Το RZE-BT31E σας προσφέρει την “ελευθερία” να συνδέετε ασύρματα δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα. Υποστηρίζει το Bluetooth 4.2 και είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές. Συνδέεται γρήγορα στις συσκευές σας και μπορείτε να εναλλάσσετε εύκολα μεταξύ συσκευών χρησιμοποιώντας πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών και να έχετε την ελευθερία να επιλέγετε τι θέλετε να κάνετε, είτε πρόκειται για κλήσεις, είτε για συνομιλίες είτε για αποστολή κειμένου ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.
Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών