Η Silicon Power (SP) είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της μνήμης και του αποθηκευτικού χώρου. Εξειδικεύεται στην παραγωγή μοναδικών προϊόντων, όπως κάρτες μνήμης, USB flash drives, μονάδες DRAM, SSDs, και φορητοί σκληροί δίσκοι. Η φιλοσοφία της SP είναι να επικεντρωθεί στην μοναδικότητα της μνήμης κάθε ατόμου και να δημιουργήσει προϊόντα που προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός. Βρείτε τα στο Vani’s Gadget Way Store.

Showing all 16 results

Προβολή:

Silicon Power Mobile C31 64GB USB 3.1 Stick USB-A & USB-C

21.90

OTG Dual interface Type-A (USB 3.1 Gen 1)/ Type-C μονάδα flash για εύκολη μετάδοση δεδομένων μεταξύ συσκευών θύρας Type-A και Type-C. Άμεση επέκταση αποθήκευσης έως και 128 GB για φορητές συσκευές γενιάς Type-C. Περιστρεφόμενο καπάκι 360° για ευέλικτη προστασία και χωρίς απώλεια καπακιού. Μεταλλικό περίβλημα και σχέδιο με διαμάντι για αριστοκρατική και μοντέρνα εμφάνιση. Μικρό και συμπαγές. Προστατεύεται από νερό, κραδασμούς και σκόνη μέσω της τεχνολογίας COB. Απελευθερώστε το λογισμικό SP Widget (για υπολογιστή) και την εφαρμογή SP File Explorer (για κινητές συσκευές Type-C και Android) για αποτελεσματική διαχείριση αρχείων. Recuva File Recovery για ανάκτηση δεδομένων διαγραμμένων αρχείων.

SILICON POWER USB Flash Drive Jewel 80 32GB USB 3.1 Titanium

11.20

Το SP Widget, το αποκλειστικό λογισμικό δωρεάν λήψης, παρέχει ισχυρές λειτουργίες όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων, κρυπτογράφηση AES 256-bit και αποθήκευση στο cloud για αποτελεσματική διαχείριση δεδομένων.

SILICON POWER φορτιστής τοίχου QM16 USB & USB-C 18 W UK/EU/AU/US λευκό

14.90

Υψηλής απόδοσης USB φορτιστής τοίχου της Silicon Power, κατασκευασμένος από ανθεκτικό υλικό και συμβατός με όλες τις συσκευές που φορτίζουν μέσω USB θύρας. Διαθέτει 2 USB θύρες εξόδου, μια USB Quick Charge 3.0 και μια USB Type-C PD, για ταυτόχρονη φόρτιση 2 συσκευών, με μέγιστη απόδοση 18W και 4 πρότυπα πρίζας ρεύματος, UK, EU, US & AU, που τον καθιστά ιδανικό για ταξίδια. Είναι κομψός, με πρακτικό σχεδιασμό και μικρό μέγεθος για εύκολη μεταφορά. Εξοπλίζεται με κυκλώματα προστασίας από υπερβολική τάση, υπερφόρτιση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών