Η Κάμερες Παρακολούθησης μας επιτρέπουν να ελέγχουμε τον χώρο στον οποίο έχουν τοποθετηθεί αυτό μπορεί να είναι στο σπίτι μας να εποπτεύουμε τα παιδιά μας η τους ηλικιωμένους η ακόμα και τα κατοικίδια μας της ώρες που λείπουμε επίσης μπορεί να εγκατασταθεί στο εξοχικό ή το γραφείο.

Showing all 3 results

Προβολή:

Andowl Mini USB Κάμερα με υποδοχή για Κάρτα Μνήμης Q-SX6

19.90

Andowl Mini USB Κάμερα με υποδοχή για Κάρτα Μνήμης Q-SX6

Λειτουργία ισχύος: USB
Ζώνη συχνότητας WIFI: 2.4G
Οπτική γωνία: 60°
Κάρτα μνήμης: 32Gb (MAX) δεν συμπεριλαμβάνετε

IP Camera 1080P WiFi Κάμερα Smart Home

42.50

IP Camera 1080P WiFi Κάμερα Smart Home
Ασύρματη smart camera. Διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 2.0 MP και μπορεί να μεταφέρει εικόνα ανάλυσης HD/FULL HD ενώ η σύνδεση της γίνεται Ενσύρματα ή μέσω WiFi. Η συσκευή είναι πολύ εύκολη και γρήγορη στην εγκατάσταση της καθώς ρυθμίζεται μέσω της εφαρμογής. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο αλλά και ενσωματωμένο μικρόφωνο. Διαθέτει λειτουργία νυχτερινής όρασης για την παρακολούθηση και στο σκοτάδι, Τα βίντεο που καταγράφονται αποθηκεύονται σε SD Κάρτα (δεν συμπεριλαμβάνεται) ή σε λογαριασμό cloud της εφαρμογής.

IP Camera WiFi 1080P 2.5mm

59.50

IP Camera WiFi 1080P 2.5mm
Έχει αυξημένη αντοχή καθώς ο φακός της κάμερας βρίσκεται εντός θόλου. Διαθέτει αδιάβροχη προστασία για να μπορεί να λειτουργήσει σε εξωτερικό περιβάλλον χωρίς να επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε ακόμη μέσω εφαρμογής στο smartphone κινητό σας, να χειριστείτε την κάμερα και να παρακολουθήσετε live την περιοχή λήψης που επιθυμείτε. Επιπέον, είναι εφοδιασμένη με φώτα led υπερύθρων έτσι ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή της εικόνας σε απόλυτο σκοτάδι.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών