Η Hoco είναι μια εταιρεία που παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας για τον ψηφιακό τρόπο ζωής. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και έχει αναπτυχθεί σε μια παγκοσμίως γνωστή μάρκα αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα. Τα προϊόντα της Hoco περιλαμβάνουν θήκες κινητών, καλώδια, ηχεία, ασύρματους φορτιστές, ακουστικά και power banks.

Showing all 4 results

Προβολή:

Hoco W27 Cat Ear Ασύρματα/Ενσύρματα On Ear

29.90

Hoco W27 Cat Ear Ασύρματα/Ενσύρματα On Ear. Επιτρέπουν αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικό χειρισμό κλήσεων. Ένα υπέροχο δώρο για τα παιδιά. Η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας κάνει τα ακουστικά ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για μεγάλες αποστάσεις και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική για αρκετές ώρες. Οι άνετες ωτοασπίδες αυξάνουν την άνεση και δεν επιβαρύνουν τα αυτιά σας. Ο ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμος σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τις παραμέτρους του προϊόντος στο σχήμα του κεφαλιού του χρήστη. Η λαμπερή δομή με αυτιά γάτας κάνει το προϊόν ένα εξαιρετικό δώρο για ένα παιδί.

Ακουστικά HandsFree Hoco L12 Earl USB-C

9.99

Hands Free Hoco L12 Earl USB-C Μαύρα με Μικρόφωνο, Πλήκτρο Λειτουργίας και Θύρα Φόρτισης 2A. Τώρα μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς να καταλαμβάνετε την USB-C θύρα του κινητού σας αφού το καλώδιο έχει δική του θύρα για να φορτίζετε το κινητό σας ενώ το χρησιμοποιείτε! Ηχείο: 14mm. Μήκος Καλωδίου: 1,2μ. Βάρος 15g. Φόρτιση: 2Α. Συμβατό με τα περισσότερα Xiaomi και Huawei τηλέφωνα.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών