Εσωτερικό Αυτοκινήτου

Showing all 21 results

Προβολή:

Carsun Βάση Κινητού Αυτοκινήτου με Μαγνήτη C1222-3

5.90

Carsun βάση κινητού αυτοκινήτου. Η βάση τοποθετείτε στον αεραγωγό στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Η στήριξη του smartphone με την βάση γίνεται με μαγνήτη τον οποίο κολλάτε στο κινητό ή στη θήκη.

Joyroom Βάση Κινητού Αυτοκινήτου με Ρυθμιζόμενα Άγκιστρα

6.20

Joyroom Βάση Κινητού Αυτοκινήτου JR-OK1 με Ρυθμιζόμενα Άγκιστρα. Με ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή, η βάση αυτοκινήτου διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της και το υψηλό επίπεδο συγκράτησης που προσφέρει στη συσκευή σας. Τα πτερύγια που ασφαλίζεται το smartphone είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, και αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Στερεώνεται εύκολα σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου.

POWERTECH φορτιστής αυτοκινήτου 1x USB/1x Type C 18W λευκός

7.20

Οι USB φορτιστές Powertech κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον υψηλά ποιοτικά standard, με βελτιστοποιημένη απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστία, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και σταθερή λειτουργία τους. Διατίθενται σε ποικιλία μοντέλων, με υποστήριξη στις πλέον σύγχρονες λειτουργίες.

Υποστηρίζει τεχνολογία Qualcomm Quick Charge 3.0 για γρήγορη και ασφαλή φόρτιση.

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Dash Holder με Μαγνήτη

5.00

Η Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Universal Dash Holder No Brand S-022 με μαγνήτη σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο smartphone κατά την οδήγηση. Απλά τοποθετόντας την στο παρμπρίζ μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε γωνία θέασης, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την άριστη ορατότητα. Το universal μαγνητικό κλίπ του ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα smartphones.
Θα το βρείτε στο κατάστημα μας Vani’s Gadget Way Store.

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου moXom MX-VS04 με βεντούζα

12.50

Βάση κινητού Αυτοκινήτου moXom MX-VS04 με βεντούζα. Έξυπνη και λειτουργική στήριξης αυτοκινήτου (παρμπρίζ) με βεντούζα για smartphone, gps, για τοποθέτηση στο τζάμι του αυτοκινήτου μόνο στο Vani’s gadget way store.

Βάση Κινητού αυτοκινήτου μαγνητική μαύρη JOYROOM

8.20

Βάση Κινητού αυτοκινήτου μαγνητική μαύρη JOYROOM
Η JOYROOM Βάση smartphone με στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρήση. Η ισχυρή μαγνητική δύναμη της βάσης κρατάει το smartphone σταθερό και ασφαλές χωρίς να επηρεάζει το σήμα της συσκευής ενώ η δέσμευση και αποδέσμευση της γίνεται εύκολα με το ένα χέρι. Διαθέτει 2 μεταλλικές πλάκες που τοποθετούνται στην συσκευή για να την μαγνητίζει και να την συγκρατεί στην βάση.

Βάση κινητού για αυτοκίνητο μαγνητική μαύρη JOYROOM

9.20

Βάση κινητού JOYROOM με στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου της Joyroom. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρήση. Η ισχυρή μαγνητική δύναμη της βάσης κρατάει το smartphone σταθερό και ασφαλές χωρίς να επηρεάζει το σήμα της συσκευής ενώ η δέσμευση και αποδέσμευση της γίνεται εύκολα με το ένα χέρι. Διαθέτει 2 μεταλλικές πλάκες που τοποθετούνται στην συσκευή για να την μαγνητίζει και να την συγκρατεί στην βάση.

Βάση Κινητού για αυτοκίνητο μαγνητική μαύρη JOYROOM

9.90

Βάση Κινητού για αυτοκίνητο με στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου της Joyroom. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρήση. Η ισχυρή μαγνητική δύναμη της βάσης κρατάει το smartphone σταθερό και ασφαλές χωρίς να επηρεάζει το σήμα της συσκευής ενώ η δέσμευση και αποδέσμευση της γίνεται εύκολα με το ένα χέρι. Διαθέτει 2 μεταλλικές πλάκες που τοποθετούνται στην συσκευή για να την μαγνητίζει και να την συγκρατεί στην βάση.

Βάση Στήριξης Κινητού – Tablet Για Προσκέφαλα Αυτοκινήτου

15.00

Η βάση στήριξης κινητού – tablet είναι μια εξαιρετική λύση για όποιον κάθετε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου,
καθώς προσαρμόζεται στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων στο κέντρο.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε μια βιντεοκλήση / τηλεδιάσκεψη η για να κρατάτε τα παιδία σας απασχολημένα σε ένα ταξίδι βλέποντας τα αγαπημένα τους βίντεο.

Φορτιστής Αυτοκινήτου JELLICO FC-32 Dual USB 3.1A (άσπρο)

10.90

Αντάπτορας usb 3.1A για το αυτοκίνητο σας που θα βρείτε στο Vani’s Gadget Way Store.
Τώρα πλέον δώστε ενέργεια σε όλες τίς αγαπημένες σας συσκευές με αυτόν τον αντάπτορα που ταιριάζει σε όλα τα αυτοκίνητα και τροφοδοτεί δύο συσκευές μαζί.

ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΘΥΡΕΣ 4xUSB EZRA EA-27

11.50

Ο φορτιστής της EZRA EA-27 συνδέετε στον αναπτήρα του αυτοκινήτου όπου οι μπροστινή επιβάτες θα έχουν στην διάθεση τους 2x θύρες usb και χάρη στο ενσωματωμένο του καλώδιο παρέχει και στους πίσω 2x θύρες για να φορτίζουν το smartphone ή το tablet τους.

Ψηφιακό Βολτόμετρο και Φορτιστής Αυτοκινήτου με Βάση

10.00

Βολτόμετρο Αυτοκινήτου 12V με Led οθόνη ενδείξεων και διπλός φορτιστής αυτοκινήτου με βάση για να φορτίσετε smartphones, tablets και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές εύκολα και γρήγορα. Χρησιμοποιήστε τον καθημερινά για φόρτιση του κινητού και των άλλων συσκευών σας.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών