Η υποκατηγορία Διακόσμηση & Αξεσουάρ Εσωτερικού Αυτοκινήτου από το κατάστημα Vani’s Gadget Way προσφέρει μια ποικιλία αξεσουάρ για να βελτιώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

Εμφάνιση 1–24 από τα 25 αποτελέσματα

Προβολή:

CABLETIME audio receiver αυτοκινήτου CT-BT02-PB με μικρόφωνο

18.90

Το CT-BT02-PB audio receiver συνδέεται στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας, μέσω θύρας 3.5mm AUX και USB, προσθέτοντας λειτουργία bluetooth. Με τον τρόπο αυτό, θα απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική από το smartphone ή το tablet σας, απευθείας στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας, ενώ με το ενσωματωμένο μικρόφωνο μπορείτε πραγματοποιείτε hands-free κλήσεις.
Είναι πολύ εύκολο στην χρήση και συνδέεται άμεσα με την συσκευή σας, στην επιλογή media. Διαθέτει πλήκτρο για τον έλεγχο της μουσικής και των κλήσεων.

FM Transmitter Αυτοκινήτου V6 με Bluetooth

9.90

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αναπαραγωγή αρχείων: MP3
  • Σύνδεση με Bluetooth 4.2
  • Δύο θύρες φόρτισης USB
  • Λειτουργία Handsfree
  • Συμβατό με iOS & Android
  • Διαθέτει ακουστικό Bluetooth
  • Εύρος συχνοτήτων: 87.5 – 108 MHZ
  • Οθόνη: LED 1″

POWERTECH φορτιστής αυτοκινήτου 1x USB/1x Type C 18W λευκός

7.20

Οι USB φορτιστές Powertech κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον υψηλά ποιοτικά standard, με βελτιστοποιημένη απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστία, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και σταθερή λειτουργία τους. Διατίθενται σε ποικιλία μοντέλων, με υποστήριξη στις πλέον σύγχρονες λειτουργίες.

Υποστηρίζει τεχνολογία Qualcomm Quick Charge 3.0 για γρήγορη και ασφαλή φόρτιση.

Ασύρματο Dongle Ασύρματος δέκτης ήχου

5.50

Ασύρματο Dongle Ασύρματος δέκτης ήχου

1. χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία Wireless V5.0, ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων έως και 10 Mbps τριπλασιάζει την τρέχουσα τεχνολογία Wireless, η οποία εξασφαλίζει μια πιο σταθερή ασύρματη μετάδοση ήχου, παρέχοντας έτσι φωνή υψηλής ποιότητας, μετάδοση δεδομένων και να συντομεύσει το χρόνο, μειώνοντας την απώλεια ισχύος.

2. συμβατό με όλες τις στερεοφωνικές ασύρματες συσκευές A2DP, συμπεριλαμβανομένων των iPad, iphone4, iPhone 3G/3GS και άλλα προϊόντα της Apple στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου του Android

3. υποστηρίζει όλα τα προγράμματα ηχείων.

4. Ασύρματη αναπαραγωγή ήχου, απαντήστε στις λειτουργίες του τηλεφώνου.

5. Λειτουργίες πλήκτρων: ένα / μείωση έντασης κάτω από ένα / ένταση συν αναπαραγωγή / παύση για απάντηση στην κλήση/κλείσιμο των λειτουργιών του τηλεφώνου.

Για ότι ψάχνεται θα το βρείτε στο Vani’s Gadget Way Store!!!

Φορτιστής Αυτοκινήτου JELLICO FC-32 Dual USB 3.1A (άσπρο)

10.90

Αντάπτορας usb 3.1A για το αυτοκίνητο σας που θα βρείτε στο Vani’s Gadget Way Store.
Τώρα πλέον δώστε ενέργεια σε όλες τίς αγαπημένες σας συσκευές με αυτόν τον αντάπτορα που ταιριάζει σε όλα τα αυτοκίνητα και τροφοδοτεί δύο συσκευές μαζί.

ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΘΥΡΕΣ 4xUSB EZRA EA-27

11.50

Ο φορτιστής της EZRA EA-27 συνδέετε στον αναπτήρα του αυτοκινήτου όπου οι μπροστινή επιβάτες θα έχουν στην διάθεση τους 2x θύρες usb και χάρη στο ενσωματωμένο του καλώδιο παρέχει και στους πίσω 2x θύρες για να φορτίζουν το smartphone ή το tablet τους.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών