Η υποκατηγορία “Διάφορα Αυτοκινήτου” από το Vani’s Gadget Way Store περιλαμβάνει προϊόντα που είναι σχετικά με την άνεση, την πρακτικότητα και την ασφάλεια του οχήματός σας.

Εμφάνιση 1–24 από τα 29 αποτελέσματα

Προβολή:

Micro USB Ενδοσκοπική Αδιάβροχη Κάμερα 5m με Φωτισμό 6x LED

14.90

USB ενδοσκοπική αδιάβροχη κάμερα για συσκευές Android και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Καταγράφει video στο Android κινητό ή tablet σας, στο laptop ή τον H/Y σας, τραβάει και αποθηκεύει φωτογραφίες. Χρήσιμο εργαλείο για ηλεκτρονικούς, ηλεκτρολόγους, τεχνίτες, μηχανικούς αυτοκινήτων.

Αντάπτορας Αναπτήρα Αυτοκινήτου με Κροκοδειλάκια MAXEED CSA-8208

3.90

Aπευθείας σύνδεση στην μπαταρία του αυτοκινήτου χάρη στις ενσωματωμένες τσιμπίδες που διαθέτει για παροχή ρεύματος σε συσκευές που λειτουργούν με πρίζα αυτοκινήτου.

Διακόπτης Πόλου Μπαταρίας Αυτοκινήτου 12v / 24v

4.90

Διακόπτης πόλου μπαταρίας αυτοκινήτου. Αποσυνδέετε και επανασυνδέετε την μπαταρία με ευκολία χωρίς εργαλεία και θα το βρείτε στo Vani’s Gadget Way Store.

Εργαλεία Αυτοκινήτου Για Αφαίρεση Ταπετσαρίας W10054

6.80

Τα εξαρτήματα του σετ καλύπτουν μια ευρεία γκάμα εργασιών όπως η απομάκρυνση πλαστικών μερών στο ταμπλό ή τις πόρτες του οχήματος, την εξαγωγή του ραδιοφώνου κ.α

Προβολέας κεφαλής LED Headlamp BL-T841-T6

14.50

Προβολέας κεφαλής LED Headlamp BL-T841-T6,

επαναφορτιζόμενος, με ισχυρό φωτισμό, αδιάβροχος, κατάλληλος για δραστηριότητες όπως: ποδηλασία, ορειβασία, πεζοπορία, νυχτερινή εργασία κτλ.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών