Τα Activity Trackers είναι συσκευές που φοριούνται στον καρπό και παρακολουθούν την καθημερινή σου δραστηριότητα, όπως τα βήματα, τις θερμίδες που καίς, τον ύπνο και τον καρδιακό σου ρυθμό. Μερικά μοντέλα έχουν επίσης αισθητήρα GPS ή/και μετρητή οξυγόνου στο αίμα, με τους οποίους μπορείς να μετρήσεις ακόμα πιο ακριβώς τις δραστηριότητές σου.

Οι Activity Trackers σου βοηθούν να έχεις μια καλύτερη εικόνα της συνολικής σου υγείας και φυσικής κατάστασης, και να βελτιώσεις τις συνήθειές σου για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης, σου παρέχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα ασκήσεων και προγραμμάτων προπόνησης, που σου επιτρέπουν να προσαρμόσεις τη ρουτίνα σου ανάλογα με τους στόχους σου.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη Activity Trackers, από τα πιο απλά και οικονομικά, μέχρι τα πιο προηγμένα και ακριβά. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σου και τις ανάγκες σου, μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Showing all 5 results

Προβολή:

Media-Tech Smartwatch Temperature MT866 IP67 Μαύρο Silicon Band

30.90

Activeband Temperature με σύγχρονη λειτουργία μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος. Διαθέτει αγγλικό μενού. Χάρη στα συστήματα μέτρησης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές σας όλη την ημέρα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 6 ημέρες με κανονική χρήσης και έως και 15 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Μετρήστε τη θερμοκρασία του σώματος, την αρτηριακή πίεση και το οξυγόνο, τον καρδιακό ρυθμό, τις καμένες θερμίδες.
Θα το βρείτε στο κατάστημα Vanis Gadget Way Store..

Smartwatch Fitness bracelet M4 (Μαυρο) Smart band

22.50

Είστε περίεργοι για την ποιότητα του ύπνου σας; Θέλετε να καταγράψετε το χρόνο λειτουργίας, τα βήματα, την απόσταση και τις θερμίδες σας σε υπαίθριους αθλητικούς αγώνες; Τι γίνεται με έναν έξυπνο συναγερμό για να σας υπενθυμίσω να κοιμηθείτε τη νύχτα; Τότε χρειάζεστε αυτό το έξυπνο βραχιόλι. Στην οθόνη HD, εμφανίζονται τα αθλητικά σας δεδομένα, οι πληροφορίες καλούντος, η κατάσταση ύπνου σας. Ελάτε να επιλέξετε αυτό το έξυπνο βραχιόλι στo Vani’s gadget way store εξαιρετικής κατασκευής.

Smartwatch M4 Pro (With Body Temperature)

25.50

Σας παρουσιάζουμε στο Vani’s gadget way store το καταπληκτικό Smartwatch M4 Pro Fitness strip bracelet με φοβερές δυνατότητες που δεν πρέπει να το χάσει κανείς.
Νεανικό design με εργονομική σχεδίαση για τη κάθε στιγμή της ημέρας που δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς ποτέ.

Sale

Smartwatch M5 (black)

24.90

Σας παρουσιάζουμε στο Vani’s gadget way store το πολυαναμενόμενο και μοναδικό M5 Smartwatch με ένα πλήθος λειτουργιών που θα σας καταπλήξει. Το M5 Smartwatch έχει αναβαθμιστεί καθιστώντας το με διαφορά το πιο εξελιγμένο προϊόν της σειράς έως τώρα.

Πηγαίντε με επάνω

Καλάθι αγορών